14 november 2018
Home » Föreningar » Visit Skärgården! (tips inför sommaren)

Visit Skärgården! (tips inför sommaren)

”Då jag blev uppmärksammad till att en lokal förening försökt komma in i Visit Umeås tips på saker man kan besöka och göra i sommar men blivit nekade – och överlag vår turistnäring inte syns så mycket utåt – så tänkte jag här delge lite tips inför sommarmånaderna och samtidigt uppmana Holmsunds och Obbolabor att sprida dessa tips. Och själva sprida tips såklart!” Av ”Holmsundarn” Uppvuxen i Obbola, nu boendes i Holmsund. Aktiv i Obbola hembygdsförening, Socialdemokraterna mm

Läs hans blogg här

 

unnamed

 

One comment

  1. Jättekul att ni så fint lyfter skärgården i Umeåregionen! Visit Umeå nekar aldrig ett besöksmål att få sin information publicerad på vår webbplats. Det som är viktigt för oss är att få ett bra underlag av god kvalitet på både bild och text. Hos oss är alla besöksanledningar välkomna!

Kommentera