5 juni 2020
Home » Nyheter » Stulet

Stulet

STULET!
Natten till lördag har någon tyckt att vårat cykelställ i rostfritt stål inte längre ska tillhöra oss i OIK cykel. Ett mycket uppskattat och väl utnyttjat redskap som byggts av Johansson racing i Holmsund efter våra önskemål. Vi känner oss väldigt besvikna och ledsna att en liten klubb som jobbar med små egna medel och mycket ideellt arbete inte ska kunna ha sina små enkla redskap ifred. Med tanke på fortsatta satsningar på framtida arena mm hoppas vi de som gjort detta verkligen ångrar sig och återställer cykelstället till sin ordinarie plats. Eller är det så att man inte ska kunna våga satsa på idrottslig utveckling utan att bli av med material och redskap? Alla snälla vänliga människor, håll ögon och öron öppna och dela detta. Mest för att få tjuvarna att må dåligt.
/Obbola IK cykelsektion

https://www.facebook.com/obbolaikcykel

10421149_462306280538891_4755586068752576724_n

 

Kommentera